Markéta

Prague’s Barrel Mi pomáhá vypnout

Markéta je jednou z našich loajálních hostesek. Je s námi od roku 2016 a bývá na téměř každém turnaji v roce. Týmy ji milují a vrací se jen, aby ji zase viděly! Jak náš turnaj vypadá očima hostesky?

Jaký byl tvůj první turnaj?

Bylo to v létě roku 2016, fotbal. Umím trochu francouzsky, tak jsem dostala tým ze Švýcarska. Ukázalo se ovšem, že to byli italsky mluvící Švýcaři, ale po pár pivech jsem zvládla i to. (smích) Zkamarádili jsme se a ještě pak párkrát na turnaj přijeli.

Co si o turnajích myslíš?

Ráda poznávám nové lidi, nové národnosti, piju pivo a ráda se bavím, takže je to pro mě perfektní.

Co se ti u nás nejvíce líbí?

Vracím se, protože je to zábava. Mám i normální zaměstnání a turnaje mi pomáhají vypnout, odstřihnout se a užívat si dobrou společnost, popít pár piv, zlepšit si jazykovou výbavu a obout si na tři noci taneční boty.

Jak dlouho si myslíš, že budeš ještě na Barrelu pracovat?

Zůstanu dokud se mi budou vracet týmy.

Našla sis tu dobré přátele?

Mezi hosteskami jsem našla své nejlepší kamarádky. I když se někdo už třeba odpojil, stále jsme v kontaktu. Samozřejmě mám mnoho přátel i z řad týmů, jsme v kontaktu, někoho jezdím i navštěvovat, klidně do Kanady.

Máš nějaké vtipné vzpomínky?

Vtipné vzpomínky… Asi jsem stále jediná, kdo ztratil hráče na nejdelší možnou vzdálenost. Potkal večer holku a jel s ní až na Slovensko, ale ten samý den se ještě zvládl vrátit do Čech. (smích)